Home » Woningen » Tips voor het verkopen van een huis – De juiste makelaar kiezen

Tips voor het verkopen van een huis – De juiste makelaar kiezen

Tips voor het verkopen van een huis – De juiste makelaar kiezen

Het is niet het verkoopseizoen, maar nu is het tijd om je huis voor te bereiden op de markt. Zelfs als u op dit moment niet van plan bent uw huis te verkopen, zult u merken dat de lentemaanden het ideale moment zijn om uw woning te verkopen. De overgrote meerderheid van de verkopers vertrouwt hun verkoop toe aan een traditionele makelaar. Maar het kiezen van de verkeerde makelaar kan je wekenlang laten wachten. Hier zijn enkele tips om uw verkoop stressvrij te maken:

Voordat u contact opneemt met een makelaar, dient u zelf onderzoek te doen makelaar Veenendaal. Niet alle vastgoedbedrijven of -makelaars zijn gelijk gemaakt. Daarom moet u uw eigen onderzoek doen om een goede te kiezen. Lees meer over de administratieve ondersteuning en tools van het bedrijf voor succes. Zoek uit of het bedrijf een solide reputatie heeft in het gebied. Als u het niet zeker weet, kunt u altijd een makelaar om meer informatie vragen. Als alternatief kunt u ook uw eigen onderzoek online doen.

Als de koper een vooraf goedgekeurde hypotheek heeft, kan hij of zij profiteren van de diensten van de verkoper en een lagere prijs bedingen. In sommige gevallen moeten verkopers mogelijk andere kopers toestemming geven om hun woning te bezichtigen voordat een koper een bod kan uitbrengen. Afhankelijk van de markt kan een huizenkoper meerdere aanbiedingen ontvangen. Als een koper meerdere aanbiedingen krijgt, kan de verkoper onderhandelen met de aankoopmakelaar. In een competitieve markt kan een verkoper meerdere aanbiedingen ontvangen.

Klik hier voor meer informatie: https://www.makelaardijprins.nl/