Home » Verbouwen » Radiatorbekleding – Tips en voordelen

Radiatorbekleding – Tips en voordelen

radiatorbekleding

Radiatorbekleding – Tips en voordelen

Als u overweegt om lees meer te plaatsen, moet u weten dat er veel factoren zijn waarmee u rekening moet houden. Zo kunnen de afstandsparameters tussen de UV-sensoren en de radiatorbekleding afwijken van de daadwerkelijke geometrische afstand. In een dergelijke situatie moet u een kalibratiemodel gebruiken om de best mogelijke afstand tussen de twee te bepalen. Op dezelfde manier kun je de stralingsintensiteit berekenen voor de andere combinatie van UV-straler en bekleding.

De UV-sensoren 18, 20 zijn gepositioneerd ten opzichte van de UV-stralerbekleding 14. De eerste bekleding 14 komt overeen met een buis met een rechte vorm, terwijl de tweede een conische vorm heeft radiatorbekleding. De UV-sensor 18 heeft een kleiner gezichtsveld dan de tweede. De sensor 18 is onder een kleinere hoek van de UV-stralerbekleding geplaatst, terwijl de tweede een groter kegelvormig gezichtsveld heeft.

UV-stralen van de UV-radiator gaan door de radiatorbekleding. Om dit te monitoren meten twee sensoren de demping van het UV-licht van de radiatorbekleding. De UV-sensoren meten de intensiteit van de UV-straling onafhankelijk van chemisch-fysische parameters in de te desinfecteren vloeistof. Deze informatie is nuttig voor het onderhoud van de UV-straler. Het is belangrijk op te merken dat de UV-radiatorbekleding de UV-transmissie zal beïnvloeden als deze wordt blootgesteld aan zonlicht.

Voor meer informatie klik je hier: 123ombouw