Polyvalente Zaal De Leeuwerik

Polyvalente Zaal De Leeuwerik

Gallery Leads  

Oude Heerweg 180  Lokeren
Tel. 09 348 21 33

Polyvalente zaal voor meetings, familiefeesten of workshops...

Meer info te vinden op: http://www.aannemer-roels.be/nl/contacteer-ons-

EIGEN WEBSITE!

Aannemersbedrijf Roels bvba heeft middenin haar gebouw een binnenkoer omgebouwd tot een gezellige en moderne feestzaal met een aparte ingang. De Leeuwerik is gebouwd in 2011 en voldoet aan alle reglementeringen inzake brand, isolatie, comfort en zo verder. De zaal is geschikt voor diverse doeleinden: vergaderingen, opleidingen, tentoonstellingen, filmvoorstellingen en allerlei familiefeesten, ...

Er is een beamer met een groot projectiescherm aanwezig waar u foto’s en films op kunt vertonen. Een grote lichtstraat zorgt overdag voor een aangenaam diffuus daglicht en doordat de ruimte ingebouwd is, heeft u vrijwel geen last van straatlawaai. ’s Avonds kan u de lichten dimmen naar eigen believen. Aan het gebouw is er ruime parkeergelegenheid.

Er zijn ook voorzieningen om een muzikaal optreden te organiseren. We hebben ruimte genoeg om een bescheiden podium te plaatsen, waarbij dan nog zitplaatsen zijn voor ongeveer 160 personen (maximum 170 mensen voor brandveiligheid). Verder zijn er multiblokken om versterkers/instrumenten op aan te sluiten en er zijn krachtige boxen aanwezig. U kan ook gebruik maken van de draadloze microfoon.

In de zaal staat een toog tot uw beschikking om uw eigen dranken te schenken. Er is ook een koele berging waar een grote koelkast staat, alsook een kleine diepvries. Er is een speciale toegang voorzien voor traiteurs en ook ruimte genoeg om zijn materiaal te plaatsen. Als alle tafels en stoelen in rijen staan opgesteld, kunnen er 145 mensen plaatsnemen. Bij andere opstellingen, vermindert het aantal.

Voor meer informatie over onze polyvalente zaal De Leeuwerik kan u altijd contact met ons opnemen. Reservaties dienen tijdig doorgegeven te worden, en u mag ook altijd bellen voor bezichtigingen of een afspraak te maken.

U kunt ons ook volgen op je Smartphone. Download de app Lokeren Leeft via
      
 voor Androïd Phones          voor i-Phones

Contact via e-mail:  info@aannemer-roels.be

GPS: 51.11597, 4.00774

Selecteer wat u op de kaart wil zien

Events

Winkels in de kijker