Hoveniersbedrijf   Wim D'Hollander

Hoveniersbedrijf Wim D'Hollander

Facebook Leads  
Maandag07:00-18:00  
Dinsdag07:00-18:00  
Woensdag07:00-18:00  
Donderdag07:00-18:00  
Vrijdag07:00-18:00  
Van: 01-12-2017 - Tot: 01-12-2018

Pr. Thuysbaertlaan 11  –   Lokeren

Via mond-tot-mondreclame groeide zijn klantennetwerk steeds verder uit. Daardoor kon hij investeren in extra materiaal en nam hij in 2012 zijn eerste vaste medewerkers aan. Hoveniersbedrijf D’Hollander kon zo op steeds meer vragen en diversere opdrachten ingaan. Hierop voortbouwen zonder aan kwaliteit in te boeten is het streefdoel van Wim D’Hollander. Hij wil zijn buitenliefde delen en overbrengen op zijn klanten, zodat ook zij kunnen genieten van een tuin die rust, orde en schoonheid uitstraalt.

Particulieren : Onze Visie
De pracht van een tuin groeit doorheen de tijd, tenminste als hij nauwkeurig onderhouden wordt. Uw eisen mogen hoog zijn, want van uw tuin moet u elke dag van het jaar kunnen genieten. Daarom dragen wij kwaliteit enorm hoog in het vaandel en tegelijk pleiten we voor een persoonlijke aanpak op maat van uw wensen.

Bedrijven : Onze visie
Timemanagement staat centraal volgens Hoveniersbedrijf D’Hollander. Als bedrijfsleider, syndicus of facility manager heeft u heel wat verantwoordelijkheden. Wij bieden aangepaste ondersteuning zodat u tijd en energie kunt besparen voor alle aspecten rondom het gebouw.

Onze aanpak
Flexibiliteit & multi-inzetbaarheid
Hoveniersbedrijf D’Hollander wil zo snel en nauwgezet mogelijk inspelen op uw noden. We passen ons onmiddellijk aan diverse contexten aan. We vullen onze taakomschrijving erg ruim in, waardoor u ons kunt inzetten voor eender welke klus.

Om zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken, gebruiken we geluidloze machines of machines die het mogelijk maken om tegen een hoge snelheid door te werken. Zo ondervinden bijvoorbeeld de gasten in hotels weinig tot geen hinder van het onderhoud.
We werken op momenten die het beste uitkomen voor u. Parkings van grote firma’s onderhouden we bijvoorbeeld buiten de openingsuren om niemand voor de voeten te lopen.
Ook voor een éénmalig onderhoud kunt u bij ons terecht. Zo schakelen bijvoorbeeld vastgoedmakelaars ons in om de tuin van het aangeboden vastgoed op te frissen.
Naast onze groene vingers bieden we nog extra diensten aan, wat onder andere voor syndici de werklast kan verminderen. We reinigen verhardingen en ondergrondse parkeergarages, vervangen verlichting, plaatsen vuilniscontainers buiten, bestrijden ongedierte, wassen ramen…
Wij maken graag een offerte op maat voor u. We plannen een ‘on-site’ in en bezorgen u binnen 24u een uitgewerkte offerte!

Transparantie
Hoveniersbedrijf D’Hollander staat voor duidelijke communicatie. Wij bieden onderhoudscontracten aan, werken met een overzichtelijke jaarplanning en gebruiken we een klantvriendelijk digitaal rapportagesysteem. De uitstraling van het vastgoed verbetert op langere termijn dankzij de permanente optimalisering van de conditie van uw tuin.
GPS: 51.106067, 3.989275

Selecteer wat u op de kaart wil zien

Events