House of Feet De Prêtre Lokeren

House of Feet De Prêtre Lokeren

Shop Gallery Facebook Leads  
Dinsdag09:30-12:30  13:30-18:00  
Woensdag09:30-12:30  13:30-18:00  
Donderdag09:30-12:30  13:30-18:00  
Vrijdag09:30-12:30  13:30-18:00  
Zaterdag09:30-12:30  13:30-18:00  

HOUSE OF FEET

ontdek onze nieuwe lentecollectie!

Uw voeten in goede handen!

Ontdek bij House of Feet de grootste keus aan comfortschoenen voor  dames en heren. Je vindt bij ons tal van collecties, oordeelkundig gekozen door onze stylisten samen met onze podologen, zodat de schoen niet alleen comfortabel zit en verantwoord is voor je voet-gezondheid, maar ook nog eens mooi oogt, hip en elegant is.

House of feet is een orthopedisch voetcentrum gevestigd te Brugge, Oostende, Ieper, Aalst en Lokeren.


In elke gespecialiseerde schoenenwinkel / voetcentrum van House of feet vindt u een ruim aanbod van medisch verantwoorde schoenen, die voet-, knie-, of rugpijn verhelpen en bovendien modieus en betaalbaar zijn.


Op donderdagnamiddag, na afspraak is er spreekuur met de orthopedisch schoentechnieker voor advies, maatname steunzolen en orthopedische schoenen.


Op dinsdag en vrijdag is de podoloog aanwezig waar je terecht kan na afspraak voor:

Podologisch onderzoek

Dit omvat een biomechanisch onderzoek en een loopanalyse.  Er wordt grondig gekeken hoe de patiënt stapt, hoe mobiel de voet en de enkel zijn en of de patiënt beperkt wordt in de een of andere beweging. Op basis van deze analyse wordt beslist wat de volgende stappen zijn: steunzolen, siliconen ortheses, vilttherapie, een doorverwijzing naar een specialist, huisarts of kiné, …

PODOLOGISCHE VOETVERZORGING

De podoloog luistert naar de klacht van de patiënt en bestudeert de voet. Alle nagels worden recht geknipt om ingegroeide teennagels te vermijden. Met een peerfreesje wordt de nagel mooi gladgemaakt. Nu worden de nagelwallen schoongemaakt en met een eeltmesje wordt al het eelt verwijderd. Ook met eksterogen wordt komaf gemaakt. Met het freesje wordt alles daarna extra zacht gemaakt. Een goede voetcrème sluit de behandeling af.

DIABETISCHE VOETVERZORGING

Bij een diabetische voetverzorging gaat de podoloog extra voorzichtig te werk. Elk klein wondje kan immers grote gevolgen hebben. Een precisiewerkje dus. De nagels worden daarom aan de zijkant iets langer gehouden dan in het midden zodat ingroeien absoluut onmogelijk is. Of een u-vorm met iets langere nagelhoeken.

NAGELBEUGELS

Sommige nagels staan wat bol waardoor ze gaan drukken en soms zelfs ingroeien. Daarom wordt een nagelbeugel geplaatst. Op de nagel komt een dunne beugel die de nagel omhoog trekt. De nagelbeugel groeit mee met de nagel en wordt na enkele weken herplaatst tot de nagel uiteindelijk terug rechtstaat en het ingroeigevaar geweken is.

VILTTHERAPIE

Een open wondje onderaan de voet, een drukplek op of onder de teen, eeltknobbels…. Het kan veel pijn veroorzaken. Via vilttherapie wordt daarom vilt bevestigd rond die pijnlijke plekken. Zo verdwijnt de druk op die plek of wonde en wordt stappen een heel stuk draaglijker.

Bel naar onze winkel om uw afspraak te reserveren 09/349.21.01


Stevige stapschoenen, gekleed avondschoeisel, trendy sandaaltjes, comfortabele slippers, allen voorzien voor het dragen met losse steunzolenl!


GEZINSSPAARKAART


be0415794755 U kunt ons ook volgen op je Smartphone. Download de app Lokeren Leeft via
       
 voor Androïd Phones          voor i-Phones

Contact via e-mail:   lokeren@houseoffeet.be


www.houseoffeet.be


https://www.facebook.com/depretreorthopedie

GPS: 51.10309, 3.98783

Selecteer wat u op de kaart wil zien

Events